Beste lezer(es),

Het heeft even geduurd maar de nieuwe site is klaar en staat open. Even schrikken als U gewend was aan de vorige maar deze nieuwe site komt in plaats van de oude. We maken dus gebruik van dezelfde site-naam.

Het zit er allemaal weer wat frisser uit en, zoals ook al aangegeven in Samen Kerk wat minder gevuld. Meer aandacht voor de willekeurige voorbijganger die geïnteresseerd is zonder de gemeenteleden zelf te vergeten. Via de menubalk zijn meerdere plekken te bereiken. Aan de voorkant ziet u soms aan beide zijden deze tekens staan: < of > daarop klikken zorgt ervoor dat u niet alleen verticaal kunt scrollen maar ook horizontaal.

Belangrijk is om te weten dat direct in het aanvangsscherm rechts bovenin een mogelijkheid is om direct naar Kerkdienstgemist te gaan. Klikken op de betreffende dienst en u bent erbij. Nieuws staat niet op de eerste pagina maar is te vinden via het menu maar aan de voorkant kunt u direct de lichtpuntjes video starten of de laatste berichten van onze kerk op Facebook lezen.

Natuurlijk zullen er her en der nog wijzigingen plaats gaan vinden maar de website staat er. Voor wat de foto’s betreft hebben we geprobeerd de juiste keuzes te maken. Als u betere en mooiere foto’s heeft dan hoor ik graag van u.

Heel veel plezier met de nieuwe site en laat ons vooral horen wat u ervan vindt.

Gert Jan van Dalen
contact: kerkenraad@pghillegom.nl