Verhuur en beheer

De Maartenskerk staat niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk midden in de dorpsgemeenschap. Daarom zijn de kerk en het Maartenshuis (allebei Kerkplein 1, 2181 JC Hillegom) en het verenigingsgebouw De Vonk (Kerkplein 3) ook beschikbaar voor niet-kerkelijke doeleinden. Sinds de verbouwing in 2020 leent de kerk zich uitstekend voor concerten en uitvoeringen. Er zijn 400 zitplaatsen in de kerk. In het Maartenshuis kunnen groepen tot ongeveer 30 personen terecht.

 

Liturgisch centrum van de Maartenskerk

Rouw- en trouwdiensten

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een uitvaartdienst of herdenkingsbijeenkomst in de Maartenskerk. U krijgt hierbij een prijsopgaaf vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor een goede voorbereiding kunt u de kerk altijd bezoeken en afspraken maken met de koster.

De Vonk

Veel Hillegommers kennen De Vonk nog als de vroegere protestants-christelijke kleuterschool achter de kerk. In 2019 is het gebouw helemaal gerenoveerd en voorzien van een moderne keuken. De Vonk heeft een geluidsinstallatie en een vaste beamer. Deze ruimte wordt ook verhuurd op basis van selfservice. Huurders kunnen de keuken gebruiken of bij voorbeeld cateringmaaltijden bestellen; ideaal voor feesten en partijen.

Contact

De Maartenskerk en de beide verenigingsgebouwen worden beheerd door koster/beheerder Ariska van Delft.

telefoon 06 23 19 79 36

e-mail beheer@pghillegom.nl