Op zaterdag 12 november om 19.30 uur staat in Hillegom een fantastisch concert gepland.
De mannen van Greatly Blessed zullen dan optreden in de Maartenskerk.

De toegang is zoals gebruikelijk gratis.

Greatly Blessed is het enige Southern Gospel Men Choir in Europa, en trekt Nederland door om mensen te laten genieten en ook warm te maken voor deze muziek. Het doel is om het Evangelie van onze Heer Jezus Christus uit te dragen, en hiermee harten te mogen raken.
Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met deze gevarieerde muziekstroming zal hiervan gaan houden! Deze muziekstijl is geënt op vierstemmigheid en harmonie.

Deze mannenformatie bestaat – naast een combo en orkest van 12 musici – uit 11 geselecteerde zangers uit heel Nederland.
Onder de naam Men4Christ – de oorspronkelijke naam – is deze groep enthousiaste en bevlogen mannen in 2012 bij elkaar gebracht, elk met hun eigen getuigenis en verbinding met de muziek. Als het gezelschap echter samen zingt, gebeurt er iets bijzonders.
De afgelopen jaren werd al opgetreden met de Amerikaanse Southern Gospelartiesten Marshal Hall, Russ Taff, The Hoppers, The Isaacs en met Ernie Haase & Signature Sound. Ook gaat Greatly Blessed regelmatig op tournee naar Polen en België.

Zaterdag 12 november 2022 zien wij u graag bij dit bijzondere concert in:
de Maartenskerk, Kerkplein 1, 2181 JC Hillegom.
De aanvang is om 19.30 uur.
De toegang is gratis, en de kaarten zijn te reserveren via TrueTickets (www.truetickets.nl).

Meer informatie kunt u vinden op onze site: http://www.GreatlyBlessed.nl/ of op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/GreatlyBlessed.nl