Op 30 maart komt vocalgroup Chapter4 naar de Maartenskerk aan het Kerkplein in Hillegom voor een prachtige concertdienst. De deuren zijn open vanaf 19.30 uur en de concertdienst begint om 20.00 uur. De toegang is vrij. Tijdens de concertdienst is er een collecte voor de onkosten en is er aandacht voor het werk van KerkInActie.

Het is bijna Pasen en de vier mannen van Chapter4 brengen de paasboodschap van liefde en hoop: Jezus heeft de dood overwonnen uit liefde voor jou en Hij leeft! Op eigentijdse muziek zingen ze Nederlands- en Engelstalige hymns, zoals Op die heuvel daarginds, Zo lief had God de Vader ons en There is power. Laat je in een sfeervol en avondvullend programma raken en inspireren door de songs van Chapter4.

De concertdienst van Chapter4 maakt deel uit van de ‘stille week’: een reeks diensten in opmaat naar Pasen. Op donderdag 28 maart en vrijdag 29 maart zijn er vieringen in de Maartenskerk vanaf 19.30 uur. Beleef het indrukwekkende lijdensverhaal van Jezus in een intieme setting: ‘Hij is dichtbij jou’. En op Eerste Paasdag, zondag 31 maart, om 10.00 uur is er een feestelijke gezinsdienst.